Thursday, January 6, 2011

Meeting of blogging friends

Yesterday I had a great pleasure to meet my blogging friend Arba who lives in an island Rab in Croatia. This was the first time for me to see any of my blogging friends in private and I can say that it is very exciting and interesting experience. She came with her family several days ago to spend their winter vacation in Jahorina Mountain. Yesterday she visited old part of Sarajevo where we met after my working hours and had our first coffee together. Arba is beautiful young lady and a mother of two sweet little girls. I am sorry that we couldn’t spend some more time together but little girls got tired so they had to go back to Jahorina.

Not only Arba is beautiful and friendly but also she is a creative, so kind and thoughtful person. She surprised me with beautiful gift she brought for me. As you can see in the photos , that is beautiful wooden box that she decorated in decoupage technique. She knew that I love the floral motifs. Isn’t it wonderful! There were shells and little stones in the box which she had collected on the beach with one of her sweet little daughters. This way she brought me the smell of the sea which I can feel only once a year during my summer holiday. In addition, I also was so glad to get lovely embroidered greeting card which is a handiwork of Benedictines of island of Rab.

Dear Arba, thank you one more time for the time we spent together and for really wonderful gifts that means me a lot.

Juče sam imala veliko zadovoljstvo da se vidim sa Arbom, mojom blog frendicom koja živi na otoku Rabu. Ovo je bio prvi put da uživo vidim nekog od mojih blog frendova i mogu vam reći da je to jako uzbudljivo i interesantno iskustvo. Prije nekoliko dana je došla sa svojom porodicom da provedu zimski odmor na Jahorini. Juče je posjetila stari dio Grada gdje smo se srele poslije mog radnog vremena i popile našu prvu zajedničku kaficu. Arba je predivna mlada dama i majka dvije preslatke djevojčice. Žao mi je što nismo mogle provesti više vremena zajedno, ali su se curice već umorile tako da su se morali vratiti na Jahorinu.

Arba nije samo lijepa i prijatna nego i kreativna, ljubazna i pažljiva osoba. Iznenadila me prekrasnim poklonom koji mi je donijela. Kao što možete vidjeti na fotografijama, to je predivna drvena kutija koju je sama dekorisala u decoupage tehnici. Znala je da volim cvijetne motive. Zar nije predivna? U kutijici su bile školjke i mali kamenčići koje je sakupila na plaži sa jednom od svojih slatkih kćerkica. Na ovaj način mi je donijela mirs mora koji mogu osjetiti samo jednom godišnje za vrijeme mog ljetnog odmora. Pored toga, obradovala sam se i predivnoj vezenoj čestitci koju su ručno izradile Benediktinke otoka Raba.

Draga Arba, još jednom ti hvala za vrijeme koje smo provele zajedno i za stvarno predivne poklone koji mi puno znače.
18 comments:

Anonymous said...

Prekrasni pokloni i fotografije draga Meda!!!
Vjerujem da ste se divno družile.
Pusa i veliki pozdrav!

Flor said...

What a marvellous gifts.

It must be very nice to know in person our virtual friends.

Have a Happy New Year.

Kisses
Flor

Snapper II said...

I love the Photos of the gifts you recieved from your bloging friends.
Your friend is very talented, and your pictures show them very well.
I wish for you snd your family much hapiness.Bless you.

Lilly... said...

Veselim se svakom blogerskom druženju uživo kao da mu i sama prisustvujem! To je definitivno najljepše od svega što pisanje bloga donosi! Jako lijepo... Pusa!

texwisgirl said...

What a wonderful person to meet you and bring lovely gifts!

S. Etole said...

thank you for sharing these gifts of the heart ... hers and yours

Regina said...

How wonderful!
Happy New Year.

SquirrelQueen said...

How exciting to meet a fellow blogger face to face. The box is beautiful as are all the gifts, Arba is very talented and thoughtful.

Joop Zand said...

Thanks for sharing Meda

Nice to meet a another blogger in Croatia.

Greetings, Joop

Sandra said...

the gifts are reall treasures and the gift of friendship even better. so happy for you to meet a blog friend. there are many i would like to meet and you are one of them.

Pietro said...

Nice gifts and very beautiful images!

Tracy said...

What beautiful boxes...I bet that was a real treat for you! I'm glad you had that opportunity to meet a friend and to share an experience...

Phivos Nicolaides said...

This is wonderful. Looking forward to our meeting one day, I hope soon!

photowannabe said...

How wonderful to meet a fellow blogger. I met 2 of mine this last year and it was a most wonderful experience.
She gave you beautiful gifts which I know you will treasure.

arba said...

Draga prijateljice, sretno smo stigli kući...oduševljeni smo tvojim gradom i krajem, bilo nam je ovo prekrasno putovanje!!!
Prekrasne su ti fotografije, baš bih te trebala da mi poslikaš ono što napravim...Neizmjerno mi je drago da sam te upoznala i nadam se da ćemo imati još koju priliku da sjednemo i popijemo kavu...i naravno malo više vremena...
Velika pusa!

Phoenix said...

Predivni pokloni...
Žao mi je što i ja nisam imala priliku da sa vama popijem kaficu...
Nadam se da ćemo se sljedeći put okupiti u većem broju...Bilo bi prekrasno...a vjerovatno i preglasno kad bi počele sve u glas da pričamo...Pa jesmo li žene ili ne???:)
pusa i tebi i arbi

Lara @ Uproad said...

always great meetings! I also met some of my readers and blog friends from Romania, it was so great!

Anna said...

Medam this is such a wonderful post. Thank you for sharing your story. Blogging is bringing lot of people together, not just in the virtual world. Anna :)